Onze leden zijn een afspiegeling van de bewoners van Hoorn, Blokker en Zwaag. Door het samengaan van beide partijen hebben wij te maken met een groot aantal leden waar wij heel blij mee zijn. Onze leden zijn mensen, van jong tot oud, uit alle lagen van de bevolking met een diversiteit aan beroepen en hebben verschillende politieke voorkeuren, samengebracht in één lokale partij, met een gezamenlijk doel en dat is een leefbare en aangename gemeente voor iedereen.

Alle leden hebben een stem in de beslissingen die we nemen in de partij. Deze kan je laten horen tijdens onze ledenvergaderingen. Leden kunnen lid worden van de steunfractie, waar we wekelijks de actualiteit bespreken, en wordt besloten welke koers we varen en de daarbij behorende beslissingen nemen.

Met name jongeren ervaren ÉénHoorn als een frisse partij. En dat is wat wij zijn. Doordat de partijen samen zijn gegaan hebben wij nu met elkaar 4 zetels wat ons maakt tot een krachtige partij.

Iets wat we samen met alle enthousiaste leden hebben gedaan. Het sleutelwoord van onze partij is dan ook “samen”. ÉénHoorn heeft menselijkheid, helderheid en transparantie hoog in het vaandel staan.

Er zijn weer verkiezingen in 2022, en dat is altijd weer spannend. Onze leden gaan er weer voor, een groot aantal leden heeft zich aangemeld als vrijwilliger, en zetten zich aankomende tijd voor 100 % in. VOC Hoorn en Hop hebben beiden al aantal zeer goede dingen bereikt voor de inwoners van Hoorn, Blokker en Zwaag. Deze krachten bundelen wij nu samen omdat we nog veel meer willen bereiken en dat willen we graag voortzetten in een volgende periode,

Ben je geen lid, en denk je, ik wil ook meepraten, en meedenken, meld je dan aan en kan jij ook je stem en mening laten horen!