Sam Hakhoff – nummer 10, de jongste op de lijst

Sam  Hakhoff, geboren en getogen in Hoorn, vindt het niet kunnen dat het zo moeilijk is om aan een woning te komen en wil zich hier dan ook voor inzetten. “Ik kan toch niet altijd bij mijn ouders blijven wonen”, zegt Sam, de nummer 10 op de lijst van ÉénHoorn. Daarnaast is Sam de dochter van onze lijsttrekker Karin Hakhoff, waar ze terecht heel trots op is.

In het onderstaande filmpje stelt de jonge studente en kandidate voor ÉénHoorn zich graag aan u voor en vraagt uw stem bij de komende gemeenteraadsverkiezingen voor Hoorn op 14, 15  en 16 maart.

Echte lokale partij van Hoorn

Als echte lokale partij bepalen wij, samen met u, zelf wel wat het beste is voor Hoorn. Onafhankelijk van landelijk gedoe en op de schaal die bij past bij onze wijken en dorpen willen wij meer huizen bouwen voor de eigen inwoners, versterking van de lokale economie, er zijn voor de kwetsbaren en keiharde aanpak van criminaliteit en overlast in onze wijken. In een tijd van steeds meer tegenstellingen en versnippering kiest ÉénHoorn voor samenwerking en verbinding.

De menselijke maat is leidend en daarom blijven we ons inzetten voor al onze stadgenoten die, op wat voor manier dan ook, zijn getroffen door de corona-pandemie. Want ÉénHoorn staat voor 1 stad, eensgezindheid, daadkracht, transparantie, helderheid, verbinding en betrouwbaarheid, wars van deelbelangetjes, politiek geneuzel en verdeeldheid. Er is maar 1 Hoorn en die stad gaan we samen laten bruisen. Naast bouwen en. kansen voor eigen woningzoekenden is ook armoedebestrijding een belangrijk speerpunt. Daarnaast werken wij aan een betere mix aan woningen en in de bevolkingssamenstelling voor alle wijken van Hoorn. Versterking van kwetsbare wijken, waaronder het centrumgebied Kersenboorgerd, is absolute noodzaak.

ÉénHoorn is ontstaan uit een fusie van drie lokale partijen: de Hoornse Onafhankelijke Partij, Hoorns Belang en VOCHoorn.

Ons verkiezingsprogramma vindt u hier.