Mijn naam is Karin Hakhoff, getrouwd met André Baas, en ondertussen de magische leeftijd bereikt van 50 jaar. Wij hebben een dochter die in Leeuwarden studeert en woont maar soms net doet alsof zij nog thuis woont.

Ik ben geboren in Hoorn maar heb vele jaren in het buitenland gewoond en gewerkt voor internationale hotels en de laatste 10 jaar in Amsterdam gewerkt bij Dikker en Thijs als Rooms Division Manager. Sinds begin 2021 voor mezelf begonnen en dat was best spannend. Een Chinees restaurant in Enkhuizen omgebouwd tot een prachtig hotel met wijnbar en restaurant.

Ruim 12 jaar terug maakte ik de keus om actief politiek te gaan bedrijven. Wij hadden toentertijd ook een eigen zaak hadden en liepen tegen zoveel moeilijkheden en regels aan en dat het mij zo frustreerde dat ik bij mijzelf dacht dat ik maar eens wat dichter bij dat vuur moest gaan zitten.

In 2010 werd ik met voorkeurstemmen gekozen tot raadslid en heb dat 12 jaar lang met veel plezier gedaan. Frustraties blijven, kan ik u vertellen, maar zelf geen bijdrage mogen leveren richting goed beleid, is frustrerender.

Mijn grootste portefeuille is Sociale voorzieningen en maatschappelijke dienstverlening.. Het sociaal domein is altijd weer een uitdaging. We zorgen voor een vangnet als dat nodig is, voor ondersteuning als dat nodig is, voor een uitkering als dat nodig is en zo nog veel meer. En natuurlijk sturen we op resultaat, we willen dat iedereen mee kan doen. En dat is mooi, we zorgen voor elkaar.

Ondertussen ben ik na de verkiezingen van maart 2022 ben ik geinstaleerd tot wethouder en ik ben trots en blij met mijn portefeuilles want deze zijn namelijk:
* Armoedebestrijding en Schuldhulp
* Welzijn en vrijwilligerswerk
* WMO
* Ouderenbeleid
* Maatschappelijke opvang / Beschermd wonen
* Huisvesting
* Project “Kansen voor de Kersenboogerd”
* Zevenhuis privaatrechtelijk
* Grondbedrijf /-zaken

Wij willen dat iedereen mee kan doen en we zorgen voor elkaar !!