Guido Breuker de nummer 2 op de lijst van ÉénHoorn.

De huidige fractievoorzitter van ÉénHoorn is een bruggenbouwer met twee benen in de West-Friese klei en met een groot hart voor mensen.

 

 

ÉénHoorn: samen het beste voor Hoorn 

ÉénHoorn staat voor eerlijke politiek. Wij doen niet aan loze beloften die we niet waar kunnen maken. Drie lokale partijen zagen met lede ogen dat er steeds raadsleden zich afsplitsten om voor zichzelf te beginnen. Op een bepaald moment zaten er 14 (!) fracties in de gemeenteraad van Hoorn. De Hoornse Onafhankelijke Partij, VOCHoorn en Hoorns Belang besloten te fuseren en samen verder te gaan als ÉénHoorn.

Dankzij de fusie is de partij nog breder en dieper verankerd in de Hoornse samenleving met opgeteld tientallen jaren politieke en bestuurlijke ervaring, met een nog grotere achterban uit alle lagen van de Hoornse samenleving. Een samenwerking waar Charles Webster zich in de afgelopen jaren ook als commissielid vol verve heeft ingezet.

ÉénHoorn is het serieuze lokale alternatief voor Haagse politiek en dat wat u in de afgelopen jaren bestuurlijk en politiek gewend was in Hoorn.