Onze Leden.

Onze leden zijn een afspiegeling van de bewoners van Hoorn, Blokker en Zwaag. Door het samengaan van beide partijen hebben wij te maken met een groot aantal leden waar wij heel blij mee zijn. Onze leden zijn mensen, van jong tot oud, uit alle lagen van de bevolking met een diversiteit aan beroepen en hebben verschillende politieke voorkeuren, samengebracht in één lokale partij, met een gezamenlijk doel en dat is een leefbare en aangename gemeente voor iedereen.

Alle leden hebben een stem in de beslissingen die we nemen in de partij. Deze kan je laten horen tijdens onze ledenvergaderingen. Leden kunnen lid worden van de steunfractie, waar we wekelijks de actualiteit bespreken, en wordt besloten welke koers we varen en de daarbij behorende beslissingen nemen.

Met name jongeren ervaren ÉénHoorn als een frisse partij. En dat is wat wij zijn. Doordat de partijen samen zijn gegaan hebben wij nu met elkaar 4 zetels wat ons maakt tot een krachtige partij.

Iets wat we samen met alle enthousiaste leden hebben gedaan. Het sleutelwoord van onze partij is dan ook “samen”. ÉénHoorn heeft menselijkheid, helderheid en transparantie hoog in het vaandel staan.

Er zijn weer verkiezingen in 2022, en dat is altijd weer spannend. Onze leden gaan er weer voor, een groot aantal leden heeft zich aangemeld als vrijwilliger, en zetten zich aankomende tijd voor 100 % in. VOC Hoorn, Hop en Hoorns Belang hebben al aantal zeer goede dingen bereikt voor de inwoners van Hoorn, Blokker en Zwaag. Deze krachten bundelen wij nu samen omdat we nog veel meer willen bereiken en dat willen we graag voortzetten in een volgende periode,

Ben je geen lid, en denk je, ik wil ook meepraten, en meedenken, meld je dan aan en kan jij ook je stem en mening laten horen!

Bent u enthousiast over ÉénHoorn en staat u achter onze kernpunten ?

Vul dan het formulier in waarna er contact met u wordt opgenomen.

Leden betalen ieder jaar contributie. Voor € 25 bent u lid van ÉénHoorn.
Van uw aanmelding ontvangt u per e-mail een bevestiging.
U hoeft niet op deze bevestiging te wachten om tot betaling over te gaan:

Bankrekeningnummer ÉénHoorn:

NL02 INGB 0674 6721 35  o.v.v. contributie ÉénHoorn en uw naam.

Na betaling van de contributie bent u officieel lid van ÉénHoorn.
U wordt desgewenst toegelaten tot de besloten EénHoorn ledengroep op Facebook.

Daarnaast bent uiteraard ook van harte welkom op de ledenvergaderingen en kunt u ook kennismaken met onze fractie.

Ook uw gift is welkom

Wanneer u sympathiek tegenover ÉénHoorn staat maar geen lid wilt u geen lid worden kunt u uiteraard ook een gift overmaken o.v.v. donatie aan ÉénHoorn.

Samen werken we aan een socialer en ondernemender Hoorn met een eerlijke en transparante manier van politiek bedrijven.

Hartelijk dank!

___________________________________________________________________________________________________________________________

Aanmelden als lid van ÉénHoorn


  Bankrekening NL02 INGB 0674 6721 35

  algemeen nut beogende instelling

  Onze partij is ook in het bezit van een ANBI
  status wat aantrekkelijk kan zijn voor donateurs
  omdat giften belastingvoordeel kunnen opleveren.
  Dit geldt zowel voor losse giften via de
  giftenaftrek als via de periodieke giften.