LIJST 2: Hét serieuze lokale alternatief – wij ontmoeten u graag!

ÉénHoorn is dé lokale partij van verbinding en samenwerking, waar anderen ruzie maken. Dat tonen we aan doordat we zijn ontstaan uit een fusie van drie lokale partijen. Tegen de versnippering in zijn we het serieuze lokale alternatief voor de Haagse politiek en het beleid dat u in de afgelopen jaren gewend was, waarbij onze inwoners zijn vergeten. Stem daarom LIJST 2 al ook vindt dat het andere moet.

In onze campagne loopt gesmeerd en onze verwachtingen en ambities zijn hoog. U treft kandidaten aan in de verschillende debatten in de komende weken.

Verder komt u ÉénHoon tegen:

– meer en meer in het straatbeeld;
– in uw brievenbus;
– via sociale media

Zaterdag 5 maart: 11 – 12.30

– Stan Kentonhof
– VredehofstraatZaterdag 8 maart avond
Lijsttrekkersdebat schouwburg Het Park

Zaterdag 12 maart – overdag

Verkiezingsmarkt binnenstad
Maar we gaan u ook in komende vier jaar tegenkomen. Want wij blijven in contact met de stad.
Heeft u vragen? Meer weten over ÉénHoorn? Wilt u een kandidaat spreken?
Mail info@hetbestevoorhoorn.nl

Karin Hakhoff, onze lijsttrekker:

“Samen voor het beste voor Hoorn”

We zijn trots op lijstrekker Karin Hakhoff, van ÉénHoorn de nummer 1 op Lijst 2. Ze is geboren en getogen in Hoorn. Zij vindt het geweldig dat we eerder drie partijen waren en nu samen gaan voor “Het beste voor Hoorn”, tegen de versnippering in. Vanuit werk als onderneemster en politieke ervaring kijkt ze ernaar uit om met elkaar te gaan voor het beste voor Hoorn. Ze heeft een groot hart voor ouderen. 

Maak in dit filmpje kennis met Karin Hakhoff – Lijst 2 – nummer 1

 

Over Safe Streets

Met GroenLInks heeft Karin zich met succes ingespannen voor Safe Streets in Hoorn. Vrouwen zouden zich altijd en overal veilig moeten kunnen voelen op straat. Wat zij ook dragen, hoe zij zich ook gedragen, waar zij ook heen gaan, op welke tijd van de dag dan ook. Helaas is dat niet het geval. Charles Webster zich in voor meer veilig op straat. Vooral jonge vrouwen voelen zich vaak onveilig, en met reden. Seksuele intimidatie, aanranding en verkrachting op straat is een probleem van enorme proporties. UN Women Nationaal Comité Nederland onderneemt nu actie tegen onveiligheid op straat met het project Safe Streets.

Meer informatie over Safe Streets vindt u hier. 
ÉénHoorn: samen het beste voor Hoorn 

ÉénHoorn staat voor eerlijke politiek. Wij doen niet aan loze beloften die we niet waar kunnen maken. Drie lokale partijen zagen met lede ogen dat er steeds raadsleden zich afsplitsten om voor zichzelf te beginnen. Op een bepaald moment zaten er 14 (!) fracties in de gemeenteraad van Hoorn. De Hoornse Onafhankelijke Partij, VOCHoorn en Hoorns Belang besloten te fuseren en samen verder te gaan als ÉénHoorn.

Dankzij de fusie is de partij nog breder en dieper verankerd in de Hoornse samenleving met opgeteld tientallen jaren politieke en bestuurlijke ervaring, met een nog grotere achterban uit alle lagen van de Hoornse samenleving. Een samenwerking waar Charles Webster zich in de afgelopen jaren ook als commissielid vol verve heeft ingezet.

ÉénHoorn is het serieuze lokale alternatief voor Haagse politiek en dat wat u in de afgelopen jaren bestuurlijk en politiek gewend was in Hoorn.