Valentijnsdag betekent verbinding en samen! ÉénHoorn presenteert verkiezingsprogramma Lijst 2!

Precies een jaar geleden maakten VOCHoorn en de Hoornse Onafhankelijk Partij op Valentijnsdag bekend om samen verder te gaan als ÉénHoorn. Inmiddels heeft ook Hoorns Belang, de oudste politieke partij van Hoorn, zich bij de samenwerking tegen de politieke versnippering aangesloten. Op Valentijnsdag 2022 presenteert ÉénHoorn met trots op deze website het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst in 1 document. Speerpunten: woningbouw, veiligheid en armoedebestrijding. 

U vindt ons verkiezingsprogramma hier.

 

VOCHoorn, Hoornse Onafhankelijke Partij en Hoorns Belang samen verder als ÉénHoorn

Drie lokale partijen bundelen de krachten tegen de versnippering en versplintering. ÉénHoorn doet mee aan de gemeenteraadsverkiezingen op 14, 15 en 16 maart 2022. De partij van verbinding is het serieuze alternatief voor wat u de laatste jaren gewend was in Hoorn en uit Den Haag.

 

 

Stem ÉénHoorn, stem lijst 2 als u ook vindt dat het anders moet.

Want: Geef Den Haag een signaal en stem lokaal!

Karin Hakhoff is lijsttrekker van ÉénHoorn

Lijsttrekker van ÉénHoorn is Karin Hakhoff (Venenlaankwartier), horeca-onderneemster en geboren en getogen in Hoorn. Op nummer2 vindt u de huidige fractievoorzitter van ÉénHoorn Guido Breuker (Risdam). Gevolgd door de huidige raadsleden Robert Vinkenborg (Hoorn-Noord) en Aart Ruppert (Grote Waal). Commissieleden André van Beusekom (Kersenboorgerd), Peter Peerdeman (Nieuwe Steen) en Charles Webster (Risdam-Noord) vindt u op de plaatsen daarachter. Voormalig Hoornse Belang prominent Renata Gravendijk (binnenstad), die zich de laatste maanden ook keihard inspant voor de nieuwe partij, vindt u op plek 8. Zonder iemand tekort te willen doen, zijn we bijzonder blij met onze jongeren Sam Hakhoff en Nils Doodeman die knokken voor woningen.  Met binnenstadondernemer Co van Dijk die knokt voor een muziektent en kaderlid, woonwagenbewoner Janus Blouw. Janus heeft als actief fractielid al heel veel bereikt in zijn strijd tegen achterstelling en discriminatie.

Jan van der Gracht
Jan van der Gracht
Foto: Benno Ellerbroek

En last but not least. Jan van der Gracht (erelid van HOP) blijft ook ÉénHoorn trouw. Zijn werk voor de minderbedeelden en strijd tegen een armoede is een grote en wezenlijk bron van inspiratie dat is terug te vinden in ons verkiezingsprogramma. Elke kandidaat op onze lijst is uw stem waard.