Charles Webster vecht voor veiligheid en tegen eenzaamheid

Charles Webster uit Risdam-Noord geeft als brandweerman al vele jaren voorlichting over veiligheid en brandpreventie. Een onderwerp dat hem echt aan het hart gaat. “Inwoners en vooral vrouwen moeten veilig over straat kunnen. Het is daarom ook heel goed dat de gemeente op ons initiatief zich aansluit bij het project safe streets”, zegt Charles de trotse nummer 7 op Lijst 2. 

Maak in dit filmpje kennis met Charles Webster – Lijst 2 – nummer 7.

Als preventie-voorlichter komt Charles veel in aanraking met eenzaamheid van inwoners: “Niet alleen onder ouderen overigens, het komt in alle leeftijdscategorieën voor. En voor de aanpak van dat probleem wil ik me straks in de gemeenteraad gaan sterk maken.”

Charles Webster heeft voor zijn brandweerloopbaan ook vele jaren in het gevangeniswezen gewerkt. Hij woont in Risdam-Noord.

Lees hier ons verkiezingsprogramma
Over Safe Streets

Vrouwen zouden zich altijd en overal veilig moeten kunnen voelen op straat. Wat zij ook dragen, hoe zij zich ook gedragen, waar zij ook heen gaan, op welke tijd van de dag dan ook. Helaas is dat niet het geval. Charles Webster zich in voor meer veilig op straat. Vooral jonge vrouwen voelen zich vaak onveilig, en met reden. Seksuele intimidatie, aanranding en verkrachting op straat is een probleem van enorme proporties. UN Women Nationaal Comité Nederland onderneemt nu actie tegen onveiligheid op straat met het project Safe Streets.

Meer informatie over Safe Streets vindt u hier. 
ÉénHoorn: samen het beste voor Hoorn 

ÉénHoorn staat voor eerlijke politiek. Wij doen niet aan loze beloften die we niet waar kunnen maken. Drie lokale partijen zagen met lede ogen dat er steeds raadsleden zich afsplitsten om voor zichzelf te beginnen. Op een bepaald moment zaten er 14 (!) fracties in de gemeenteraad van Hoorn. De Hoornse Onafhankelijke Partij, VOCHoorn en Hoorns Belang besloten te fuseren en samen verder te gaan als ÉénHoorn.

Dankzij de fusie is de partij nog breder en dieper verankerd in de Hoornse samenleving met opgeteld tientallen jaren politieke en bestuurlijke ervaring, met een nog grotere achterban uit alle lagen van de Hoornse samenleving. Een samenwerking waar Charles Webster zich in de afgelopen jaren ook als commissielid vol verve heeft ingezet.

ÉénHoorn is het serieuze lokale alternatief voor Haagse politiek en dat wat u in de afgelopen jaren bestuurlijk en politiek gewend was in Hoorn.