Lijsttrekker Karin Hakhoff: Verbinding en samenwerking is het beste voor Hoorn

Karin Hakhoff gaat voor verbinding en samenwerking

”Als geboren en getogen Horinese en horeca-onderneemster ben ik er trots op lijstrekker te mogen zijn van ÉénHoorn. Een samenwerking tussen drie lokale partijen die kiezen voor verbinding in plaats van versnippering.
Vanuit mijn werk en politieke ervaring weet ik dat je met een slagvaardig bestuur en constructieve samenwerking verder komt. Ik kijk er daarom naar uit om met iedereen die het beste voor Hoorn wil samen te werken.
Ik doe niet aan loze beloftes. Het eerlijke verhaal is dat wij staan voor ingewikkelde keuzes uit dezelfde schaarse middelen.
Wél zal ik er alles aan doen om deze fijne stad mooi te houden.
Als u ook gelooft dat samenwerking beter is dan versnippering vraag ik uw vertrouwen op 14, 15 en 16 maart.
Alvast hartelijk dank.
Karin Hakhoff – lijsttrekker ÉénHoorn”